Selecteer een pagina

Over mij

en de reden waarom ik Joya ben begonnen.

“Waarom doet Gioia zo’n moeite voor de aankleding van haar feest? Dat kost toch veel teveel tijd..?! Ja, ik weet het mam. Alleen dít is wat ze leuk vindt, wat ze graag doet en wat ze elke dag wil doen!” 

   

Yes, that’s me: Gioia!

Vanaf een afstandje luisterde ik naar dit gesprek tussen mijn oma en moeder. Ineens was het zó duidelijk voor mij: dit is inderdaad wat ik altijd al heb willen doen. Waarom kom ik daar nu pas achter?

Zo logisch, maar toch een verrassing!

Afgelopen jaren heb ik voor vrienden en familie al een aantal events mogen stylen. Bruiloften, babyshowers, verjaardagen.. Maar ook voor mijn werk als Marketeer heb ik events mogen aankleden, denk aan stands of partnerdagen. En wát vond ik dat altijd tof zeg!

En dus is Joya | event styling & design geboren; vanuit liefde voor het neerzetten van een sfeer, gastvrijheid en denken vanuit de bezoeker. Met creativiteit en sterke visualisatie. Kennis en ervaring en vooral heel erg veel passie om samen met anderen iets heel erg moois te creëren. Dát is waar Joya voor staat.

 

Gioia of Joya?!

Tja.. als je zo’n mooie naam hebt als ik, waarom zou je dan een andere naam voor je bedrijf kiezen? Aan de ene kant ben ik het daarmee eens. En sinds ik ondernemer wilde worden heb ik altijd gezegd dat ik iets met mijn eigen naam wil doen.

Maar, kun jij mijn naam in 1x goed uitspreken?!

Precies. Heel veel mensen niet. En ik wil dat mijn bedrijf toegankelijk is en daar hoort een ‘makkelijke’ naam bij! Dus, toen ik in Nicaragua een glazen box vol juwelen zag staan en daarop de tekst: “Joya” wist ik het. Dit wordt mijn bedrijfsnaam. Ik maak van een ruw idee, een steen, een prachtige realisatie, een juweel.

w

GRATIS 15 MINUTEN BRAINSTORM!

Wil je me beter leren kennen? Of heb je een prangende vraag en wil je even sparren? Dat kan!

Je kunt nu een 15 minuten brainstorm met mij inplannen waarin wij telefonisch kort jouw vragen doorlopen en ik je al een beetje kan inspireren om van jouw volgende beursstand een sfeervolle stand te maken.