Selecteer een pagina

Een sfeervolle beursstand

die jouw doelgroep aanspreekt!

Ben jij verantwoordelijk voor een beursdeelname met jouw organisatie, maar weet je niet goed hoe je een sfeervolle beursstand inricht?

Bij het organiseren van een succesvolle beursdeelname komt veel kijken. Je wilt een goede locatie in de beurshal bemachtigen, moet voldoende marketingmateriaal hebben, collega’s inplannen om op de beursstand te staan, een strategisch plan hebben voor een zo hoog mogelijk rendement en dan ook nog opvallen tussen al die andere beursstands.

Ik snap dat dit laatste misschien niet hoog op jouw prioriteitenlijstje staat, maar het is wél belangrijk! Want, hoe zonde is het dat je heel veel geld aan een beursdeelname uitgeeft maar verdwijnt tussen concurrenten die wél investeren in een sfeervolle beursstand?

 

  • Waar begin je bij de inrichting van een beursstand?
  • Wat zit er in je standaard standbouw pakket en wat moet je additioneel nog regelen?
  • Waar kun je spullen huren?
  • Hoe zorg je voor een sfeer wat past bij jouw organisatie én aantrekkelijk is voor bezoekers?
  • Waarmee val je op, krijg je bezoekers op je stand en zullen jij en jouw collega’s vol trots op de beurs staan?
Laat mij jou helpen met het bedenken van een sfeervol concept voor jouw volgende beursdeelname!
=

Concept plan

Met een volledig concept plan kun jij zelf aan de slag met de creatie van jouw beursstand. Ik zorg voor een duidelijk concept, incl. plattegrond, productenlijst en begroting, en jij doet de rest; het bestellen, ophalen/ laten bezorgen, opbouwen en afbouwen.

=

Concept plan & creatie

Liever alles uit handen geven? Dan zorg ik, naast een duidelijk concept plan, ook voor de volledige projectmanagement; ik bestel, zorg voor transport en op-/ afbouw van jouw beursstand. Zo kun jij je volledig focussen op de strategie, marketing en planning.

Door een goed concept te bedenken en sfeer toe te voegen aan jouw beursstand, ongeacht je product of dienst, creëer je:

N

Een trots gevoel bij medewerkers die op de beursstand staan.
Dit zullen zij ook uitstralen naar bezoekers.

N

Meer binding met de bezoeker.

N

Een hogere share-waarde, online én offline, dus meer exposure.

N

Betere resultaten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Gioia en eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig met het creëren van een prettige sfeer. Of dit nu thuis was, of op mijn werk!

 

Tijdens mijn voorgaande werk als marketeer en projectmanager ben ik altijd verantwoordelijk geweest voor het organiseren van beurzen en evenementen. Hierbij deed ik nét dat stapje extra;
in mijn hoofd verplaats ik mij in de bezoeker en dacht na over de kleine details. Hoe kun je bezoekers extra in de watten leggen? Wat verwachten zij en waar worden zij heel blij van?

 

Dit zal je ook terugzien in de concepten die ik ontwikkel. Bij mij staat de bezoeker altijd op de eerste plek. Een beurs of evenement wordt immers georganiseerd om hén aan te spreken, te inspireren en uiteindelijk over te halen om te investeren. Door vanuit hen te denken, en dit uiteraard te combineren met de branding/ cultuur/ oplossing die jouw organisatie biedt, zal je zien dat een beursdeelname ineens veel meer waarde heeft!

Ik wil dat jij mij helpt met de aankleding van mijn beursstand!
w

Gratis 15 minuten brainstorm!

Twijfel je nog en wil je liever eerst even contact hebben? Of heb je een prangende vraag en wil je even sparren? Dat kan!

Je kunt nu een 15 minuten brainstorm met mij inplannen waarin wij telefonisch kort jouw vragen doorlopen en ik je al een beetje kan inspireren om van jouw volgende beursstand een sfeervolle stand te maken.

BONUS

Kies je voor Concept plan?
Dan krijg je € 77,00 korting op de training Beurs Styling & Strategie.

Samen met Melanie van bluepurple/events heb ik een training ontwikkeld waarin je in 1 dag samen met ons een strategisch plan ontwikkelt voor jouw beursdeelname. Melanie is een expert op het gebied van event marketing en zal je tijdens deze training heel veel handvatten geven voor jouw strategische plan. Dit in combinatie met mijn tips voor een aantrekkelijke aankleding zorgt voor een meer succesvolle beursdeelname!

Kijk voor meer informatie en meteen aanmelden op de website van bluepurple/events

 

Gioia wist het gevoel dat wij wilden uitstralen perfect te vertalen in onze beursstand. Natuurlijke materialen zoals steigerhout, veel groen en als finishing touch de sierplanten maakten het geheel af. Niet zoals we hadden verwacht, maar meer dan dat! Wat startte als “even wat rollup banners neerzetten” is uitgegroeid tot compleet projectmanagement, design en follow up. Tot in de puntjes geregeld.

Trots als een pauw hebben wij 5 lange dagen op de beurs gestaan en kregen veel complimenten over de stand.

Juri

Eigenaar, Happy CBD