Selecteer een pagina

Over mij

“Waarom doet Gioia zo’n moeite voor de aankleding van haar feest? Dat kost toch veel teveel tijd..?! Ja, ik weet het mam. Alleen dít is wat ze leuk vindt, wat ze graag doet en wat ze elke dag wil doen!” 

   

Yes, that’s me: Gioia!

Vanaf een afstandje luisterde ik naar dit gesprek tussen mijn oma en moeder. Ineens was het zó duidelijk voor mij: dit is inderdaad wat ik altijd al heb willen doen. Waarom kom ik daar nu pas achter?

Zo logisch, maar toch een verrassing!

Afgelopen jaren heb ik voor vrienden en familie al een aantal events mogen stylen. Bruiloften, babyshowers, verjaardagen.. Maar ook voor mijn werk als Marketeer heb ik events mogen aankleden, denk aan stands of partnerdagen. En wát vond ik dat altijd tof zeg! 

En dus is Joya | event styling & design geboren; vanuit liefde voor het neerzetten van een sfeer, gastvrijheid en denken vanuit de bezoeker. Met creativiteit en sterke visualisatie. Kennis en ervaring en vooral heel erg veel passie om samen met anderen iets heel erg moois te creëren. Dát is waar Joya voor staat.

 

Gioia of Joya?!

Tja.. als je zo’n mooie naam hebt als ik, waarom zou je dan een andere naam voor je bedrijf kiezen? Aan de ene kant ben ik het daarmee eens. En sinds ik ondernemer wilde worden heb ik altijd gezegd dat ik iets met mijn eigen naam wil doen.

Maar, kun jij mijn naam in 1x goed uitspreken?!

Precies. Heel veel mensen niet. En ik wil dat mijn bedrijf toegankelijk is en daar hoort een ‘makkelijke’ naam bij! Dus, toen ik in Nicaragua een glazen box vol juwelen zag staan en daarop de tekst: “Joya” wist ik het. Dit wordt mijn bedrijfsnaam. Ik maak van een ruw idee, een steen, een prachtige realisatie, een juweel.

Let's meet!

Organiseer jij een event en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen?
Laten we meeten! Dan kunnen we elkaar beter leren kennen, stiekem al
wat brainstormen en kijken of ik jou kan helpen met het stylen van jouw event.

De eerste afspraak is altijd gratis!